نشرت الفنانة هنا الزاهد عبر خاصية القصص المصوّرة الملحقة بحسابها الخاص في “إنستغرام” مقطع فيديو كشفت من خلاله عن اتخاذها خطوة جديدة في مشوارها الفني، حيث قررت أن تتعلّم لغة الإشارة.
ونشرت هنا فيديو بلغة الإشارة لأغنية “أنا ابن مصر” للفنان محمود العسيلي، وأرفقته بالتعليق: “أنا بقالي فترة كل يوم بالليل باتعلم اللي هاوريه ليكم دلوقت”.
وكانت هنا الزاهد قد حذَّرت جمهورها من فتاة تقدّم فيديوهات على “تيك توك” تستغل فيها صوتها وتطلب من جمهورها أموراً كثيرة.
ونشرت هنا عبر خاصية القصص المصوّرة الملحقة بحسابها الخاص في “إنستغرام” مقطع فيديو كشفت فيه عن صورة لصفحة الفتاة على “تيك توك”، وقالت: “في بنت على “تيك توك” بتقلّد صوتي وبتستغل ده كتير، والناس مصدّقة ده وبيبعتولي إنها بتعمل لايفات على “تيك توك” بصورتي عشان متطلّعش وشّها والناس تصدّق”. وأضافت: “دي مش أنا والموضوع بقى بايخ… الأول ضحكت لما شفت كام فيديو لذيذ ليكي وقولت بتحبّني وبتقلّدني، بعد كدة بقت تستغل ده”.